МОНИТОРИНГ И МАПИРАЊЕ – ПОЈАЧАЈТЕ СВОЈЕ ОДБОРЕ!

srbijaizbori.rs

ШТА ЈЕ ТО МАПИРАЊЕ – САВРШЕН ИНСТРУМЕНТ АФИРМАЦИЈЕ И МОТИВАЦИЈЕ СТРАНАЧКИХ ОДБОРА!?

Предизборне кампање у многоме зависе од добре организације и стратешке мотивације, тј. афирмације локалних страначких одбора и мотивисаности свих нивоа чланства широм земље. Бесплатан бонус механизам СрбијаИзбори.РС је мапирање најактивнијих страначких одбора.

Јавно мапирање најактивнијих страначких одбора је процес који се користи у циљу јачања нивоа афирмисаности и мотивисаности локалних страначких одбора у циљу што квалитетније кампање, увећавања и учвршћивања гласачког тела и што мотивисанијих тимова у одборима широм земље.

Систем мапирања је намењен управним органима странке за својеврсну контролу и мотивацију мреже одбора, али и за оне одборе који желе да се истакну и покажу да могу више.

Јавни мониторинг и мапирање су процеси који бележе активности страначких одбора, дају живу слику снаге страначких одбора, те могућност упоређивања једних са другим, што паралелно рађа и уноси и већу дисциплину и позитиван такмичарски дух у рад страначких одбора, буди се мотивисаност широког спектра и бележе се несумњиво добри резултати и позитивни ефекти.

СрбијаИзбори.РС ће, након избора, објавити специјални извештај и анализу мапирања најактивнијих регионалних и локалних страначких одбора за предизборну кампању 2020.

„Мониторинг и мапирање најактивнијих страначких одбора у предизборној кампањи 2020“ је саставни део информативног сервиса СрбијаИзбори.РС, а биће објављен и специјални извештај који ће бити достављен председницима странака, те другим најважнијим страначким функционерима и управљачким органима. Овај специјални извештај ће бити доступан јавно и у посебним форматима бити достављен медијима.

Странкама је намењен као документ и алат путем којег имају „теренски живи увид“ у рад страначких одбора и јаснију слику о најактивнијим страначким одборима, али и као мотивациони инструмент и снажан управљачки механизам у самом предизборном процесу.

Овакви процеси су прихваћени у политичком животу многих истакнутих странака широм света, јер омогућавају што већу мотивисаност страначких локалних одбора и филијала у политичким кампањама и стављају практично странку у пун, највиши могући, апсолутни капацитет. Као такви, процеси мапирања су драгоцени и веома брзо постају темељни и неизоставни део свих политичких страначких кампања.

Појачајте вашу кампању до даске – појачајте своје одборе!